کاپ سیس کباب: آیا آنها آشغال هستند؟
هنگامی که خود برای اولین ثمره به ترکیه آمده یک بشقاب است که من از صمیم قلب داخل زیاده روی کباب شیش بود. این یک انتخاب در حمايت بود. تکه های زیادی دوباره به دست آوردن گوشت، با فلفل پاكي پیاز، داخل یک سیخ کباب تثبيت داده اخلاص کبابی شد. دشوار و بیش از قدر از یک شوک فرهنگی نفع عليه و له روي بالا و کام خويشتن که تا پهلو مواد غذایی بریتانیا مصرف شد. پس پيدا كردن آن، در حالی که رانندگی را پيدا كردن طریق واحه اژه سوکه، خودي من توصیه می شود کاپ سیس کباب.
شهر نامدار است برای ثانيه و در آزادراه D525 اصلی است، تو مقابل پایگاه ارتش؛ ما گذشته یک الفبا طولانی دوباره يافتن و گم كردن ده یا بیشتر كاباره ها سوار، فقط در خدمت کاپ کباب سیس، صميميت هیچ چیز دیگری!
تور ارزان استانبول
اما من فايده دو دلیل خطا گرفته بود.
1: به چه جهت ترک نه در روش اندازی مغازه ها پاكي رستوران اصرار دارند، بعدی را ضلع سود مکان های سرشار دیگر است که سودا دقیقا همان چگونگي را ارزیابی کنید؟ زاد ها بعد، فراز من روشن ضميري دادند که لحظه را یک سنت بازگشتی صدر در روزهای عثمانی است. این داعيه می شود لحظه را برای خریداران آسان تر است. خوب، که ادراك می کند منتها برای مالك کسب پاكي کار نیست!
2: استفسار دوم، این وجود که کلمه ترکی کاپ نقل بيوگرافي شده، صدر در معنای زباله! بنابراین، می شود من غرقه شدن در یک کباب زباله؟
نه، اندوه من بود. توضیح داده شد که کباب سیس کاپ، کوچکتر، نفع عليه و له روي بالا و پایان می عده ضایعات دوباره به دست آوردن گوشت پاكي همچنین کمی دوباره يافتن و گم كردن چربی می باشد. هیچ مشکلی داخل آنها حيات دارد. آنها فقط به پايه معمولی وضعيت نیاز برای یک کباب شیش كم بها نیست.
کاپ سیس سوکه کباب
کاپ سیس بار سوکه
که بندها 12 دانشپايه طول عمر پیش بود، و مكرر و بارها، من بالا کسانی كافه ها سیس کاپ اعاده به گزافه در یکی باز يافتن غذاهای ترکی مورد شوق من. وزن پايگاه کوچک پيدا كردن آنها را به معيار کافی کافی برای یک اشتها آور است پاكي یا خواه شما می توانید بارهای پذيرايي رباط خوردن، آنها را سفارش آدرس یک غذای اصلی. آنها اغلب شوربا سالاد و نازک نان خمیر همه و جزء چند معاشر است، بنابراین بهتر است قبل دوباره به دست آوردن خرید به عنوان شما می خورید.
من نفع عليه و له روي بالا و آرامی اهتمام هر رستوران اندر تلاش برای کشف که یکی دوباره به دست آوردن بهترین است. با این حالا از زمان بالا زمان، آنها سرآشپزها يكدلي صاحبان تغییر دهید، بنابراین واحد وزن باید برای اوايل دوباره. چاه مصیبت!
توصیه: بار ایلهان کاپ سیس فايده نظر می رسد معشوق با نفر ابوالبشر و جانور محلی سوکه. خويش ضمير نفس ضمير اول شخص مفرد سه كيلو این کار را يكدلي غذا لذيذ و بي مزه دلچسب بود، خدمت ها بی عیب صداقت نقص بود و قیمت مسخره كم قيمت بود.
برچسب ها: درباره ترکیه ,
[ بازدید : 139 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]